img
Fyll inn skjema

Fyll inn spørreskjemaet over så godt du kan.

img
Jeg tar kontakt

Jeg ser igjennom din søknad og tar kontakt med deg.

img
Skreddersydd plan

Etter en samtale setter vi opp en skreddersydd plan.

img
1 til 1 oppfølging

Gjennom hele coachingen har vi jevnlig kontakt.

God oppfølging hele veien

Coaching med meg

img
  • Personlig utvikling

    Sammen utforsker vi dine ambisjoner og lager en skreddersydd plan for å oppnå dem. Uansett om det er for å bli sterkere, sunnere vaner, livsstilsendringer eller personlig vekst, er jeg her for å veilede deg på veien.

  • Mental Styrke

    Vi bygger opp mentale ferdigheter som selvtillit, motstandsdyktighet og fokus. Sammen takler vi negative tankemønstre og utvikler en positiv tankegang.

  • Balanse i hverdagen

    Balansere jobb, personlig liv og egne behov kan være en utfordring. Jeg gir deg verktøyene du trenger for å oppnå harmoni og bedre trivsel i hverdagen.

Online coaching tilbyr personlig veiledning, råd og støtte gjennom en rekke digitale plattformer som chat, telefon og videochat, alt etter hva du foretrekker. Vi innleder prosessen med en uforpliktende konsultasjon for å diskutere dine mål, forventninger og behov. Ut fra denne samtalen utarbeider jeg en individuelt tilpasset plan som er skreddersydd for å hjelpe deg å nå dine mål og tilfredsstille dine behov.

Når det gjelder kommunikasjon, står jeg til din disposisjon når du måtte ønske for videre veiledning og støtte. Alle ressurser og verktøy er lett tilgjengelige gjennom en egen app, slik at du kan holde styr på fremgangen din på en enkel måte. For å sikre at vi er på rett spor, gjennomfører vi en ukentlig evaluering. I disse møtene går vi gjennom uken som har vært og forbereder oss på den kommende uken. God planlegging er nøkkelen til suksess, og disse evalueringene sørger for at vi kontinuerlig justerer og optimaliserer tilnærmingen for best mulig resultat.
Jeg tilpasser treningsøktene ut fra ditt utgangspunkt og dine ønsker - om det er på treningssenter eller hjemme. Jeg hjelper deg og støtter deg mot dine mål. Jeg er opptatt av at du også skal lære underveis i prosessen slik at dette er noe du kan dra nytte av for resten av livet. Jeg har selv vært igjennom en livsstilsendring, så jeg sitter med erfaringen og har nå kunnskapen og verktøyene til å hjelpe deg. Med min personlige erfaring vet jeg hvor krevende det er, hva som kreves og hvor tilfredsstillende det er å nå målene som settes.
Du får en dedikert, ærlig og pålitelig coach som alltid er der for deg. Du får en plan skreddersydd for deg. Du får verktøy som vil hjelpe deg mot dine mål. Alt tilgjengelig i samme app. Du får en coach som feirer dine seire sammen med deg og heier på deg hele veien.
Priser avhenger av dine målsettinger og hva slags oppfølging du ønsker. Fyller du inn interesseskjema så vil jeg få god informasjon om deg og vil ta kontakt med deg for en pris tilpasset dine ønsker og behov. Dette er 100% uforpliktende og det er helt greit å sende inn interesseskjema hvis du kun er interessert i å vite mer. Du finner det ved å klikke på “meld interesse”, eller velg en av pakkene i feltene over.
Jeg mener at hvis man skal kunne legge til rette for et sunt og sprekt liv, så handler det om små og gode hverdagsvaner. Vi legger vekt på sunnere matvalg, uten å være restriktive. Korte og effektive treningsøkter er også smart slik at kampen mot tidsklemma IKKE blir hardere enn den trenger å være. Jeg setter kommunikasjon og ærlighet høyt i et samarbeid, for hvis det skal fungere for deg er du nødt til å være ærlig og bruke meg for det det er verdt. Jeg er her for å hjelpe deg mot DINE mål.
Du skal ikke behøve å lage ulike middager for familien. Hele familien kan og bør spise den samme maten. Det handler heller om at maten blir laget med mer hensiktsmessige råvarer og at du får veiledning på mengder. Barnevennlig middag er ingen problem!